Udtalelser om forlaget

Udtalelser om forlagetJeg er super godt tilfreds med samarbejde

Hos Forlaget Snepryd arbejdes der professionelt med ens bog manuskript og man føler sig som forfatter både set og hørt igennem hele processen fra redigering, valg af forside, opsætning af bogen m.m. Alle på forlaget har været søde, imødekommende, forstående og lydhør for ideer til f.eks. ændringer i manuskriptet eller til markedsføring. Det er et trygt sted at være, hvor der på ingen måder bliver truffet beslutninger hen over ens hoved. Jeg er super godt tilfreds med samarbejdet og giver min varmeste anbefaling.

Jette Kjær Petersen, 2024

Man føler sig set og hørt


... man føler sig som forfatter både set og hørt igennem hele processen fra redigering, valg af forside, opsætning af bogen m.m."


Jette Kjær Petersen

2024

Forlaget Snepryd er engageret

"Jeg kan på det varmeste anbefale Forlaget Snepryd og forlægger Britta Steen. Kærligheden til de gode historier og de velskrevne ord skinner igennem i alt, hvad der bliver udgivet. Teamet bag Forlaget Snepryd er engageret, motiveret og meget professionelt i dets virke. Deres gode input gør, at du som forfatter til slut står med det allerbedste resultat - og med en bog, du kan være stolt af."

Stine H. Tarp, 2024

En bog du kan være stolt af


"Deres gode input gør, at du som forfatter til slut står med det allerbedste resultat."


Stine H. Tarp

2024

Det har været en fantastisk rejse og oplevelse

Jeg vil gerne give en varm anbefaling til Snepryd Forlag. Deres engagement i, at skabe muligheder og hjælpe forfattere med at virkeliggøre deres drømme er virkelig inspirerende. Jeg har selv haft den store fornøjelse at udgive to bøger StopMob i 2021 og min børnebog, "Carls vilde entré", 2023 gennem Snepryd Forlag, det har været en fantastisk rejse og oplevelse.


Forlaget har troet på mine ideer og mine evner som forfatter og har gjort en stor indsats for at støtte mig igennem hele processen. Deres dedikation til, at skabe plads til forskelligheder og give en stemme til forskellige historier er virkelig beundringsværdig.


Jeg er dybt taknemmelig for den mulighed, Snepryd Forlag har givet mig for, at realisere mine forfatterdrømme. Deres professionalisme, støtte og passion for litteratur er tydelig i alt, hvad de gør. Jeg kan varmt anbefale Snepryd Forlag til alle forfattere, der ønsker at få deres historier ud i verden.


Tak til Snepryd Forlag for, at gøre en forskel og skabe en platform, hvor forfattere kan blomstre. Jeg ser frem til mange flere spændende eventyr sammen med jer i fremtiden."

Gülten Eminovski, 2024

Forlaget har troet på mine ideer


"Forlaget har troet på mine ideer og mine evner som forfatter og har gjort en stor indsats for at støtte mig igennem hele processen."


Gülten Eminovski

2024

Venlige og tålmodige

Man bliver som ny forfatter mødt af kompetente, venlige og tålmodige folk.

Pernille Juul Darling, 2021

Kompetente


“ ... kompetente, venlige og tålmodige folk."Pernille Juul Darling

2021

Godt samarbejde

Godt samarbejde med gode folk - og du er med hele vejen som forfatter!"

Mikael Bent Hansen, 2016

Gode folk


“ ... du er med hele vejen som forfatter!Mikael Bent Hansen

2016

Et passioneret og engageret forlag

Forlaget Snepryd er et passioneret og engageret forlag, som arbejder professionelt i hele processen fra en forfatter henvender sig til bogen er trykt. Et forlag der sætter pris på høj kvalitets bøger og god grammatik."

Stine H. Tarp, 2016

Arbejder professionelt


Et forlag der sætter pris på høj kvalitets bøger og god grammatik.Stine H. Tarp

2016

Jeg kan varmt anbefale Snepryd

“Jeg kan varmt anbefale Snepryd til andre, der gerne vil have et manuskript udgivet. Jeg har været meget glad for samarbejdet med forlaget om min digtsamling “Sirius, min ven”. Stine og Jørn var utrolig dygtige til at gennemskue digtene og inddele dem i afsnit, så de følger hinanden fra magtesløs håbløshed til håb. Og Britta Steen har altid været behjælpelig med svar på mine spørgsmål. Så fem stjerner fra mig.”

Mette Boe Christensen, 2016

Svar på spørgsmål


“ ... Britta Steen har altid været behjælpelig med svar på mine spørgsmål ...Mette Boe Christensen

2016

Udgivelsen af min anden digtsamling

“Bogforlaget Snepryd er et innovativt forlag, der virkelig lytter til deres forfattere og øvrige samarbejdspartnere. De ser muligheder og lader sig ikke begrænse af vanetænkning. Mit samarbejde med Snepryd, i forbindelse med udgivelsen af min anden digtsamling Kun’traster, kan der ikke sættes en finger på. Hele processen foregik gnidningsløst, og jeg havde et fremragende samarbejde med hele teamet i Snepryd. En lydhør redaktør, en dygtig og effektiv korrekturlæser, en ekstrem dygtig grafiker med kunstnerisk finesse og sidst, men ikke mindst, en meget dedikeret salgsmedarbejder, så FEMSTJERNER fra forfatter Glenn Enrico Buhl Liwervall og selvfølgelig mine varmeste anbefalinger.”

Glenn Enrico Buhl Liwervall, 2016

Innovativt forlag


Bogforlaget Snepryd er et innovativt forlag, der virkelig lytter til deres forfattere ...Glenn Enrico Buhl Liwervall

2016

Værd at følge med i

“SNEPRYD— Bøger, der er værd at følge med i.
pb/Bogsiden.”

Per Bondesen, 2016

Selvudgivelse

“Efter mange overvejelser valgte jeg at selvudgive min seneste bog og har ikke fortrudt det et øjeblik. Jeg har tidligere udgivet med en almindelig forlagskontrakt og var dengang frustreret over, at forlaget gjorde så lidt for min bog. Hos Snepryd er der stor professionalisme og hjælp til alt det, man som selvudgiver skal være opmærksom på. Samtidig med, at man ikke skal gå på kompromis med sit indhold. Jeg er endt med den smukkeste bog, der er blevet lige, som jeg ønskede den. Tak, Snepryd!”

Ann-Charlotte Monrad, 2016

Stor professionalisme


“ ... hjælp til alt det, man som selvudgiver skal være opmærksom på ...Ann-Charlotte Monrad

2016

unsplash