Historien om Snepryd

2. oktober 2020

En snepryd dukker frem og blom­str­er efter sneen er smeltet. Den kom­mer dig i møde, når den er klar og dét er et møde, som man sent glem­mer. Blom­stens blade krænger sig selv ud og farverne er intense — en snepryd insis­ter­er på at blive set.

En snepryd repræsen­ter­er for­lagets vision: en vision om at give for­fat­tere med noget særligt på hjerte en udgivelsesplatform.

Det er ærlig lit­ter­atur. Det kan være smerte­fuld lit­ter­atur. Det er lit­ter­atur, som er anderledes og som giv­er læseren et unikt ind­b­lik i emn­er, som måske kan være svære at forholde sig til.

Som læs­er vil du kunne mærke hjertet bag ordene, og du vil mærke, at ordene er skrevet ud af nødvendighed.

For­laget Snepryd er drevet af samme nød­vendighed og hjerteblod.

For­laget Snepryd udgiv­er lit­ter­atur, som forhold­er sig til dét at være men­neske — lit­ter­atur, som insis­ter­er på at blive læst.

Forfatteren

Som for­fat­ter hos For­laget Snepryd er man en vigtig del af hele udgivelsesprocessen: det er et fælles pro­jekt. Det er et stort arbe­jde og det kræver engage­ment. Det giv­er dog også et ind­b­lik i hele ska­belsesprocessen. På den måde sikr­er vi, at vær­ket får for­fat­terens fin­ger­aftryk hele vejen igen­nem — fra det skrevne ord, designet af omslaget og frem til udformnin­gen af presseskriv.

At skrive og udgive en bog er en per­son­lig rejse. Hos For­laget Snepryd tilby­der vi der­for ingen stan­dard­løs­ninger — alt er skræd­der­syet og bygget op omkring den enkelte for­fat­ters vision og det enkelte værk.

Vi ser frem til at have dig og dit værk i hænderne.